Dienstverlening.

Uitzenden
Zit uw bedrijf momenteel in een piek of zijn er vaste krachten ziek? Dan is het handig om wat extra personeel in dienst te nemen. Werk en Bedrijf zorgt voor gekwalificeerd personeel  met de juiste instelling.
Met het uitzenden kunt u bij tijdelijke drukte, projecten waar u meer mensen voor nodig heeft, of een extra persoon voor lange tijd voor uw organisatie bij ons terecht. Wij zoeken dan een geschikt persoon bij uw vacature en deze zal na de kennismakingsgesprekken naar uw bedrijf uitgezonden worden. Op deze manier kunt u zonder de werkgeversrisico's kennis maken met uw nieuwe medewerker en u kan deze na de minimale uitzendperiode kosteloos een contract bij uw bedrijf aanbieden.

Payrolling
Wilt u personeel aannemen maar neemt u deze liever niet risicovol in vaste dienst, dan is payroll een goede oplossing. Werk en Bedrijf biedt voordelige en betrouwbare verloningsconstructies aan.
Als u uw medewerkers bij ons op de payroll plaats, betekent het dat wij het juridisch werkgeverschap van u over nemen. U heeft geen omkijken meer naar administratieve- en fiscale handleidingen en de bijbehorende risico’s. Simpel gesteld: u selecteert de beste kandidaat voor de functie, wij nemen het juridische en administratieve gedeelte over.

Werving en Selectie
Ons uitgangspunt is uw ambitie! Werk en Bedrijf zoekt persoonlijk naar de beste kandidaten voor uw functie. Door ons actief en betrokken op te stellen hebben wij ook een goede reputatie op dit gebied.
Bij werving en selectie geeft u ons een opdracht om een nieuwe medewerker voor uw bedrijf te zoeken. Na overleg met u over de aanpak beginnen wij met het werven en selecteren van kandidaten en voeren alle eerste kennismakingsgesprekken met de kandidaten. Na deze rondes krijgt u een selectie van kandidaten die bij uw vacature passen en dan kan u de geschikte kandidaat een contract aanbieden. Dit houdt in dat u zich bezig kan houden met uw bedrijf en u besteedt het werven en selecteren van nieuwe medewekers uit aan Werk en Bedrijf. Na het beginnen van uw nieuwe medewerker krijgt u op de vooraf besproken manier uw factuur.

Detachering
Werk en Bedrijf Den Bosch doet naast uitzenden ook detacheren, dit doen zij in een brede doelgroep en met betrouwbare personen binnen dit vakgebied.
Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Een detacheringsbedrijf verschilt van een uitzendbureau daarin dat een detacheerder alleen maar mensen in eigen dienst heeft. Een uitzendbureau heeft zowel mensen in dienst als mensen die tijdelijk worden uitgezonden.