Nieuws.

De NBBU bestaat 25 jaar.

De NBBU is al 25 jaar actief op de arbeidsmarktmarkt. Over de jaren erg gegroeid en heeft het zichzelf ruim uitgebreid.  Inmiddels is de NBBU uitgegroeid tot een branchevereniging van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De organisatie behartigt de belangen van meer dan 1200 dienstverleners in de flexbranche, waaronder zpp-bemiddelaars, uitzendbureaus, payrollondernemingen en andere intermediairs.

Geschiedenis

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) is een brancheorganisatie van intermediairs op de arbeidsmarkt met ruim 1000 leden. De organisatie is in 1994 opgericht met als doel de belangen te behartigen van uitzendbureaus in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Leden kunnen ook ondernemers zijn in detachering, payrolling of zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt zijn.

De NBBU is lid van MKB-Nederland. De voorzitter van de NBBU vertegenwoordigt de dienstensector en adviserende branches in het bestuur van deze werkgeversorganisatie.

Het jubileumjaar 2019 staat in het teken van de millennial en verbinding. Hoe gaat deze jongste generatie, waar ook de NBBU zelf toe behoort, om met de veranderingen op de arbeidsmarkt? Met die vraag gaat de NBBU komend jaar aan de slag.

Voor meer informatie over het jubileumjaar en de activiteiten die de NBBU daarin organiseert, zie www.nbbu.nl/25-jaar/

Bron: NBBU, 14 januari 2019

 

Meer nieuws ...