Over ons.

Werk en Bedrijf B.V. is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in uitzenden, detacheren, verloning en werving & selectie. Sinds 2015 zijn wij gevestigd in ons mooie kantoorpand in de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch. Door onze jarenlange ervaring in de uitzendwereld en ons grote netwerk kunnen wij u voor elk project maatwerk aanbieden. Vooral onze persoonlijke aanpak, voor zowel werknemer als werkgever, vormt een goede basis voor een vruchtbare samenwerking voor alle partijen.

We zijn nog een echt ouderwets familiebedrijf met aandacht voor de klant, advies en nazorg zijn erg belangrijk bij ons. Doordat we alles zelf doen zijn onze kosten laag en kunnen we ook sterk concurreren. Zo is er een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Als familiebedrijf begrijpen wij beter wat het belang is van een persoonlijke, menselijke relatie. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in het behalen van rendement, maar stellen een duurzame relatie voorop. Daarnaast is Werk & Bedrijf een partner die meedenkt en adviseert op uiteenlopende personele vraagstukken. Ook bieden wij een op maat gemaakte payroll constructie aan voor ieder bedrijf.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat jou payroll werkzaamheden uit handen kan nemen? Dan zijn wij u graag van dienst. Het maakt niet uit of u werkt met vakantiewerkers, weekendhulpen, tijdelijk personeel, parttimers of fulltimers, Werk en Bedrijf kan uw payroll werkzaamheden vervullen en daardoor veel tijd, geld en zorgen besparen. Je blijft als werkgever bepalen wie er voor jou werkt en wat de arbeidsvoorwaarden zijn, wij doen de rest. Wij zorgen dus voor het opstellen van een arbeidsovereenkomst en het aanbieden van deze arbeidsovereenkomst aan jouw medewerker. Maar ook zorgen wij voor de loonbetaling aan de medewerker, het afdragen van premies, pensioen en belastingen en het bijhouden van wijzigingen in cao, wet- en regelgeving.